ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Κάθε βδομάδα γίνονται παρουσιάσεις, ομιλίες και ενάρξεις σεμιναρίων σχετικά με τη φιλοσοφία, την ψυχολογία και τον εσωτερισμό. Εδώ θα βρείτε τις επερχόμενες εκδηλώσεις μας.
Νίκολα Τέσλα - Ο Άνθρωπος που εφηύρε το μέλλον

Νίκολα Τέσλα - Ο Άνθρωπος που εφηύρε το μέλλον

  • Ημερομηνία: 13 Φεβρουαρίου 2018 - 15 Φεβρουαρίου 2018
  • Time: 8:00 pm - 10:00 pm
  • Τοποθεσία: Αγ. Μελετίου 29, Αθήνα, Ελλάδα
Ομιλητής:

Περιγραφή Δραστηριότητας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Λόγω μεγάλης συμμετοχής, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και την Τετάρτη 14/2 και την Πέμπτη 15/2. Δείτε λεπτομέρειες στη σελίδα μας στο facebook από το παρακάτω link.

Αν αναζητούσαμε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ανθρώπου μέσα στην ιστορία για να αποδείξουμε ότι η επιστήμη και η ηθική μπορούν όχι μόνο να συμβιώνουν αλλά και να συνεργάζονται, ο Σέρβος* επιστήμονας Νίκολα Τέσλα θα ήταν, ίσως ο πρώτος στη λίστα μας. Οραματίστηκε την «ελεύθερη ενέργεια», κατέστρεψε την περιβόητη ακτίνα θανάτου που εφηύρε όταν συνειδητοποίησε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τρόπο καταστροφικό για την ανθρωπότητα και αγνόησε τον πακτωλό χρημάτων που του πρόσφεραν επιχειρηματίες για να αποκτήσουν το υπερόπλο του. Ο τρόπος με τον οποίο έζησε φανερώνει έναν οραματιστή, έναν άνθρωπο που μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του και με μεγάλο προσωπικό κόστος υπερασπίστηκε τα ιδανικά του και υπηρέτησε την ανθρωπότητα μέσα από την επιστήμη του.

*Γεννημένος στο Σμίλιαν στην περιοχή Λίκα της σημερινής Κροατίας, το οποίο ανήκε στη Σερβική κοινότητα της Αυστριακής Αυτοκρατορίας. (el.wikipedia.org/wiki/Νίκολα_Τέσλα)

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Αγίου Μελετίου 29 - Κυψέλη - Αθήνα

τ. 210 88 10 830

κ. 6980 958 137

Μπορείτε να δείτε και την εκδήλωση στη σελίδα μας στο facebook πατώντας εδώ

Για την εκδήλωση στις 14 και 15 Φεβρουαρίου δείτε εδώ

Τοποθεσία